Parkourista vylezl na auto. Kromě jeho kamaráda ho u toho točil i kamerový systém
Ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Postoloprtští policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili 26letému muži ze Žatce podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.

"Muž v odpoledních hodinách v obci Postoloprty na Mírovém náměstí poškodil zaparkované vozidlo. Parkourista se rozhodl, že vyleze na střechu tohoto vozidla. Při této zábavě se měl nechat natočit svým o rok mladším kamarádem. Při jeho smůle byl tento mladík natáčen i městským kamerovým systémem," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

Způsobená škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 25 tisíc korun. Dotyčný nyní čelí podezření z trestného činu poškození cizí věci. V případě soudem uznané viny mu hrozí trest odnětí svobody až do výše jednoho roku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru