Ilustrační foto
Podbořany

Podbořansko - V úterý večer zasahovali policisté a záchranáři u dopravní nehody na Podbořansku. Osobní auto se srazilo s cyklistou.

"V úterý krátce po půl osmé večer zasahovaly dvě naše hlídky u dopravní nehody na silnici číslo 224, a to těsně za hranicí města Podbořany. Dle našich informací došlo při předjížděcím manévru ke střetu osobního automobilu se 70letým cyklistou, který utrpěl vážná poranění. Povaha zranění si vyžádala transport leteckou záchrannou službou do jedné z pražských nemocnic. Veškeré příčiny a okolnosti dopravní nehody jsou v šetření dopravních policistů," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru