Vězni z Bělušic vyrobili plyšáky pro mateřskou školu. Poslouží jako uvítací dárek pro nové děti
Plyšové hračky z Věznice Bělušice pro mateřskou školku v Lounech. Foto: VS ČR
Zajímavosti

Bělušice, Louny - Plyšáci vyrobení odsouzenými z Věznice Bělušice budou sloužit jako uvítací dárek pro děti z mateřské školky v Lounech v ulici kpt. Nálepky.

Plyšové hračky vyrobeny odsouzenými z Věznici Bělušice z oddílu dlouhodobých trestů v podobě lišek, medvídků a soviček byly předány do mateřské školy v Lounech v ulici kpt. Nálepky. "Hračky budou sloužit jako uvítací dárek pro nové dětičky, které od září do uvedené organizace nastoupí," uvedla mluvčí věznice Danuše Vránová.

"Vězni výrobky vyráběli v rámci programu zacházení i ve svém volném čase bez nároku na finanční odměnu. Vedení mateřské školky ocenilo kvalitu plyšáků, které lze použit nejen ke hraní, ale rovněž jako polštářky či předměty u úschově menších hraček," dodala tisková mluvčí Věznice Bělušice.

Obě organizace se domluvily na následné spolupráci, která bude spočívat tentokráte ve zhotovení loutek, kterými se ve Věznici Bělušice zabývá specializovaný oddíl pro odsouzené s poruchou osobnosti a chování způsobené užíváním návykových látek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru