V Podbořanech se připravuje obnova sídliště Barborka
Ilustrační foto Oldřich Hájek
Louny

Podbořany – V Podbořanech se chystá rekonstrukce menšího sídliště Barborka, ležícího v blízkosti fotbalového stadionu. Proběhnout by měla v roce 2019. Už nyní však město hledá dodavatele prací.

Na sídlišti například přibudou nová parkovací místa, ta současná budou obnovena a vylepšena. Opraveny budou všechny vozovky a chodníky. Chystá se i modernizace sítě veřejného osvětlení. Upravena bude také veřejná zeleň a odpočinková místa.

Firma, která zakázku pro město provede, bude vybrána na základě veřejné výzvy k předložení cenových nabídek. Proces probíhá právě teď, radnice přijímá nabídky od firem až do 28. března. Město pak svěří práce a zakázku té firmě, která nabídne nejnižší cenu.

„Obnova sídliště by následně měla proběhnout v termínu od května do července 2019,“ uvedl Milan Ohanka, vedoucí odboru investic Městského úřadu Podbořany.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru