Legenda se vrací do rodného kraje. Láďa Křížek zazpívá v Lenešicích
Ladislav Křížek (vlevo) při setkání s fanoušky loni na Moravě. Foto ladakrizek.com
Louny

Louny, Lenešice – Legenda československé hudební scény 80. a 90. let, držitel Zlatého slavíka jako člen kapely Citron, zpěvák s nezaměnitelným hlasem Ladislav Křížek vystoupí zítra, v sobotu 24. března, při akustickém koncertu v Lenešicích. Láďa Křížek se tak setká s fanoušky jen kousíček od města, kde se narodil a strávil dětství.

Koncert v Lenešicích v sokolovně začne ve 20 hodin. „V netradiční akustické verzi uslyšíte nejúspěšnější hity skupin Kreyson, Vitacit, Citron či Damiens. Určitě zazní písně Čarovná noc, Vzdálená, Už zase mi scházíš a mnoho dalších,“ uvádějí pořadatelé. Ladislava Křížka doprovodí dva kytaristé - Tomáš Krauz a Jiří Rain.

Láďa Křížek je klenot mezi českými zpěváky, píší pořadatelé v pozvánce. Narodil se v Lounech, letos v dubnu mu bude 55 let. Jako rockový zpěvák se začal výrazně prosazovat v polovině 80. let. Fanoušci si ho oblíbili v kapele Vitacit a později přešel do ještě slavnější formace Citron, která v roce 1988 vyhrála Zlatého slavíka. Na začátku 90. let založil Láďa Křížek svou vlastní rockovou kapelu Kreyson a i ta byla velmi úspěšná a prodala statisíce desek. Ke konci 90. let zpíval Ladislav Křížek také v oblasti popu se svým bratrem ve skupině Damiens. Spolupracoval rovněž například i s Karlem Gottem nebo Leonou Machálkovou.

Fanoušci si mohou jeho hity vychutnat zítra od 20 hodin. Vstupenky se dají koupit například v restauraci Flamengo v Postoloprtech.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru