Pes ve Smetanově ulici kousl muže, k události jeli strážníci
Ilustrační foto.
Louny

Louny – Pes běhající „na volno“, tedy bez vodítka, pokousal jednoho z mužů ve Smetanově ulici v Lounech. K zásahu ve čtvrtek večer vyjížděli strážníci městské policie.

Muž, kterého pes kousl, po události zatelefonoval na linku městské policie. Strážníci na místo vyjeli kolem 19. hodiny. Pokousaný muž uvedl, že pes volně běhal po ulici. Strážníci brzy zjistili majitele psa.

„Majitel pak sám přiznal, že jeho zvíře běhalo venku bez zajištění a že pes kousl jiného muže,“ uvedl Radek Baláš, ředitel Městské policie Louny. Strážníci poučili majitele psa o jeho povinnostech. Věc byla zadokumentována a přestupkem se bude dál ještě zabývat městský úřad.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru