Venku je zima, ale turistům to nevadí: v sobotu se zahřejí na pochodu
Ztichlý les zítra uvítá turisty. Ilustrační foto Oldřich Hájek
Louny

Podbořany – I když počasí je zatím stále nevlídné a studené, turisté z Podbořan už ve vzduchu cítí jaro. A zítra, v sobotu 17. března, zvou všechny zájemce na tradiční pochod s názvem P-P-P aneb První předjarní pochod. Tentokrát vyrazí vlakem do Žihle a pochodovat se bude v krásných hlubokých lesích v okolí.

Účastníci si budou moci podle své zdatnosti a aktuální chuti vybrat ze dvou možných tras: 12 nebo 20 kilometrů. Startuje se v obou případech od nádraží v Žihli v 9 hodin. Kratší z pochodů má cíl v Jesenici a účastníci delší túry budou končit v Petrohradu.

„Do Žihle pojedeme vlakem. Ten odjíždí v 8.19 hodin z Podbořan a předtím v 7.53 ze Žatce. Všechny zájemce srdečně zveme, kdokoli se k nám může přidat. Rádi vás přivítáme!“ říká Jana Hoťková, předsedkyně Klubu českých turistů Podbořany.

Pochod má dlouhou tradici, letos jde už o jubilejní 30. ročník. KČT Podbořany má zhruba stovku členů a na rok 2018 připravil pro členy a veřejnost osm různých turistických a výletních akcí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru