Na takového kolegu pozor! Na firemním večírku ukradl drahý telefon
Ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - V průběhu února probíhal v jedné z žateckých restaurací firemní večírek. Jedné z přítomných žen však neznámý pachatel znepříjemnil zábavu s kolegy.

V průběhu podvečera si odložila mobilní telefon na stůl a na chvíli se od něj vzdálila. Když se vrátila ke svým věcem, zjistila, že telefon jí někdo vzal. "Odcizení nahlásila policii, která zanedlouho nashromáždila důkazy, které vedly až k jejímu 41letému kolegovi. Ten se policistům při výslechu k celé věci doznal," uvedla lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

Možná muže zlákala krása mobilního přístroje v hodnotě 16 tisíc korun, a proto nyní čelí podezření z trestného činu krádež. Do vězení by mohl jít až na dva roky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru