Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Město Louny podepsalo smlouvu na výstavbu lanového centra, které bude ještě letos vybudováno v Masarykových sadech v areálu výstaviště. Hotovo by mělo být do konce roku. Celková částka za realizaci je 859 tisíc bez DPH.

Lanové centrum se bude nacházet v oploceném areálu výstaviště u dětského hřiště za tenisovými kurty. Vybudováno tu bude 10 nízkých a 6 vysokých překážek. Vysoké překážky budou tvořeny podélnými kladinkami, plackami a smyčci, pochozími plackami, příčnými kladinkami, barmským mostem a pochozí sítí. Celkem 6 překážek začínajících ve výšce 2 metrů od země s postupným stoupáním do výšky až 8 metrů a dále postupným klesáním do výšky 2 metrů. Nástup do první platformy „domečku“ bude pomocí lezecké sítě.

Všechny překážky budou zabezpečeny záchytnou sítí. Nízké překážky budou tvořeny 10 pevnými body, kde budou na sebe navázána lana s různou obtížností na zatížení rovnováhy. Zhotovitel poskytuje na celé dílo záruku v délce trvání 60 měsíců, která počíná dnem předání a převzetí dokončeného díla, které je zbaveno všech vad a nedodělků.

Lanové centrum zvítězilo v anketě Rozhodujeme s vámi. Občané měli začátkem roku možnost rozhodnou, do kterého z městem vytipovaných projektů se má investovat. Šlo o předstupeň před spuštěním participativního rozpočtu. (TZ)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru