Sázkař z našeho kraje je bohatší o neuvěřitelných 16 milionů
Ilustrační foto: Sazka
Zajímavosti

Ústecko - Pět podaných sloupečků na nedělní Sportku přineslo sázejícímu z okolí Ústí na Labem nádhernou výhru v hodnotě 16 722 802 Kč.

Milionové výhry padaly i při pátečním mimořádném losování. Plná sázenka s náhodným výběrem čísel zajistila zákazníkovi z Olomouckého kraje finanční odměnu ve výši 1 118 707 Kč. Dalšímu sázejícímu, tentokrát z Jihočeského kraje, se vyplatilo podání tiketu včetně Šance. Právě doplňková hra znamenala výhru 1 621 040 Kč. Prémiového Jaguára E-PACE za milion korun získal šťastlivec z Vysočiny.

V roce 2019 eviduje Sazka celkem 15 milionářů. Celková částka pro milionáře činí 95 820 799 Kč, z toho ve Sportce (se Šancí) 14 milionářů s celkovou částkou 93 820 799 Kč.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru