VIDEO: Takhle vypadá šílený hazard ve vlaku! Měl štěstí, že přežil
Foto: Facebook
Zajímavosti

ČR - Několik desítek tisíc zhlédnutí mělo video, které kolovalo po facebooku. Zachycuje mladého muže, který při jízdě vlakem riskuje život. Nyní se objevují jeho kopie.

Mladík ve vysoké rychlosti vylézá otevřeným okénkem vozu Českých drah ven, chytá se, zaklání, směje, následně přelézá k vedlejšímu oknu a skáče šipku dovnitř vagonu. Měl štěstí. Tentokrát nenarazil na sloup ani protijedoucí soupravu. Vlak jel totiž po vícekolejné trati. Okolo nedělní půl jedenácté již nebylo dostupné.

Nutno podotknout, že jen samotné vyklánění se z oken vlaku je zakázané. Střet s jakýmkoliv předmětem je v takovém případě fatální.

Riskantní chování se mělo odehrát na vysokorychlostní trati mezi Letovicemi a Brnem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru