AKTUÁLNĚ: V Hilbertově ulici byli nalezeni dva mrtví lidé
Ilustrační foto Michal Hrdlička
Louny

Louny – K nešťastné události došlo dnes v oblasti Hilbertovy ulice v Lounech. Byli tam nalezeni dva mrtví lidé. Policie událost potvrdila. Příčiny úmrtí se vyšetřují, ale podle předběžných informací z místa šetření to vypadá, že lidé zemřeli bez cizího zavinění dalších osob.

„Na místě zasahuje výjezdová skupina policistů. Rozbíhá se intenzivní vyšetřování. Nařízena bude i soudní pitva, která určí přesnou příčinu smrti. Podle předběžného šetření na místě pravděpobně nedošlo k cizímu zavinění těchto úmrtí,“ uvedla odpoledne Irena Pilařová, mluvčí Policie ČR Louny.

V úvahu tak připadají možnosti nešťastné náhody nebo sebevraždy. Policie prověřuje všechny možné verze událostí. „Vyšetřování je teprve na samotném počátku, zatím nemůžeme potvrdit ani jednu z verzí, musíme prověřit všechny možnosti,“ dodala Irena Pilařová.

Na událost upozornil jeden z našich čtenářů. Uvedl, že se policejní auta sjela do Hilbertovy ulice v Lounech poblíž slepé uličky a prodejny Pompo, a zda nevíme, co se v lokalitě stalo. Policie potom potvrdila smutnou informaci o dvou úmrtích.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru