FOTO OD VÁS: Muž obchází v Lounech zaparkovaná auta a nahlíží do nich
Podezřelé chování muže, který nahlíží do aut.
Louny

Louny - Je jen extrémně zvědavý, nebo si vyhlíží případný lup? Záběry, které kolují facebookem, ukazují v Lounech muže s podezřelým chováním.

Ve videu, které obdržela redakce našeho serveru, je vidět muž v teplácích a hnědé mikině s kapucí, kterak se dívá do automobilů. Obchází jeden po druhém, nahlédne dovnitř a pokračuje dál.

"Dnes ráno v Lounech v Husovce pod T-Mobilem obcházel tento pán auta a koukal co by mohl ukrást," myslí si o podezřelém chování čtenářka, která našemu zpravodajství záběry poskytla. "Již několikrát jsem si všimla, že je tam rozbité sklo od vysklených oken. Dávejte si pozor a nenechávejte nic cenného v autě," vzkazuje obyvatelům Loun.

Policisté občany opakovaně upozorňují, aby nenechávali ve vozidlech vystavené věci. Ty se pak často stávají terčem zlodějů.

Vloni evidovali policisté v okrese Louny 56 vykradených automobilů, to je méně než o rok dříve. Všechny případy ale lidé nemuseli nahlásit.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru