VIDEO: Auto na Kruhovém náměstí se střetlo s chodkyní. Policie hledá svědky
Záběry z Kruhového náměstí. Zdroj Policie ČR
Louny

Louny, Žatec – Auto Škoda Fabia se už před týdnem střetlo s chodkyní na Kruhovém náměstí v Žatci. Řidička auta po lehčí nehodě zastavila a s chodkyní chvíli komunikovala. Policisté nebyli k nehodě přivoláni, událost jim byla oznámena až dodatečně v dalších dnech. Nyní hledají řidičku a o pomoc prosí i případné svědky.

Kolize se udála na Kruhovém náměstí ve středu 21. března kolem 15.45 hodin. Stříbrná Škoda Fabia odbočovala z kruhového objezdu směrem do Nákladní ulice. Při tomto manévru došlo ke střetu s chodkyní.

„Nehodu nyní vyšetřují dopravní policisté z Loun. Potřebují především vyslechnout řidičku auta. Šlo o vůz Škoda Fabia Combi stříbrné barvy. Řidičkou byla žena mladšího věku,“ uvedla Irena Pilařová, mluvčí Policie ČR Louny. Podle ní řidička po nehodě zastavila auto a s chodkyní komunikovala. Policistům byla nehoda oznámena až dodatečně.

„Žádáme uvedenou řidičku a také případné svědky, kteří by mohli pomoci k objasnění popsané nehody, aby kontaktovali lounské dopravní policisty. Mohou přijít osobně na služebnu nebo zavolat na telefon 974 445 600,“ dodala Irena Pilařová. Dopravní policisté v Lounech mají sídlo na náměstí Benedikta Rejta.

Policisté k lepšímu upřesnění zveřejnili i video z nehody, najdete ho zde pod článkem.

https://www.youtube.com/watch?v=0PVsPvHpxFo
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru