OBRAZEM: Postoloprty jsou líhní českých missek! V konkurenční soutěži bojuje další dívka z tohoto městečka
Denisa Czervoniaková. Foto: Michal Hrdlička
Louny

Postoloprty - Dvě dívky z Postoloprt jsou semifinalistkami soutěží ženské krásy. Na malé městečko nedaleko Loun je to velký úspěch.

Dívkou z Postoloprt, která postoupila do semifinále, je osmnáctiletá Denisa Czervoniaková. Bojuje o úspěch v soutěži Miss Czech Republic. Denisa je studentkou Gymnázia Václava Hlavatého v Lounech a toto není její první úspěch v soutěžích krásy. V roce 2015 vyhrála celostátní soutěž Dívka roku ČR, kde obsadila i první místo jako Dívka talent.

Tato půvabná a skromná dívenka z Postoloprt je členkou Postoloprtských mažoretek, s nimiž se probojovala dvakrát na mistrovství Evropy, kde v roce 2016 obsadila krásné druhé místo a v roce 2017 v Holandsku získala titul mistr Evropy.

Do semifinále jiné soutěže, Česká Miss, z Postoloprt postoupila osmnáctiletá Helena Bartůňková.

Psali jsme o ní zde:

{article 74521}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru