V okrese Louny se událo 33 nehod, v celém Ústeckém kraji dvě stovky
Ilustrační foto.
Louny

Okres Louny, Ústecký kraj – Třiatřicet dopravních nehod vyšetřovali a dokumentovali policisté v uplynulém týdnu na území okresu Louny. V celém Ústeckém kraji to bylo 198 nehod. Informovala o tom Šárka Poláčková z Policie ČR Ústí nad Labem.

Dvě z nehod měly tragické následky. Dva lidé zemřeli při nešťastné události na Děčínsku a jeden člověk zahynul na Chomutovsku. „Těžce zraněni byli další čtyři lidé a lehké zranění utrpělo 29 osob,“ upřesnila Šárka Poláčková. Hmotná škoda v celém kraji přesáhla 7,7 milionu korun.   

Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy a nepřiměřená rychlost, dále také nedání přednosti v jízdě a nesprávné předjíždění. Policisté také zjistili, že šest účastníků nehod bylo pod vlivem alkoholu, dodala Šárka Poláčková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru