Sto let republiky se bude v sobotu slavit na zajímavém plese
Tanečníci na plese, ilustrační snímek. Foto Libor Želinský
Louny

Louny – Sto let od založení Československé republiky se bude letos slavit nejen u praporů, soch, památníků, ale také například na tanečních parketech. Hned tuto sobotu, 3. března 2018, proběhne v Lounech ples v retrostylu na počest 100. výročí založení republiky.

A nebude to jediná připomínaná památná událost. Slavit se bude rovněž 120 let lounské sokolovny. Právě v jejích prostorách se budou návštěvníci bavit. Ples to bude svým způsobem mimořádný, protože sami pořadatelé ho označili jako 1. sokolský ples v retrostylu, uspořádaný na počest obou výročí.

Začátek zábavy je v 19 hodin, hudbu zajistí Lounská 13 pod vedením Miroslava Rejhy. Ples pořádají Sokolská župa Sladkovského a Tělocvičná jednota Sokol Louny. TJ Sokol Louny byla založena už v roce 1867. Dnes má přibližně 240 členů, lidí se zájmem o sport, pohyb a tělovýchovu, mezi nimiž je více než 50 dětí ve věku do 15 let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru