Hledáte s novým rokem novou pracovní příležitost? Pojďte pracovat pro firmu, která si svých zaměstnanců váží a umí je i náležitě odměnit. Mzda se liší pro jednotlivé pozice, ale u těch nejvíce obsazovaných máme až 28 000 korun.

Stravenky a týden dovolené navíc již patří mezi standardní nabídky firem, ale i u nás je najdete. My Vám ale k dovolené navíc přidáme ještě 2 dny osobního volna a den pro dobrý skutek. Ročně pak na Vás čeká 10 000 Kč na benefitech, za které pořídíte nejen pěknou dovolenou, ale třeba i poukaz do fitness či na kosmetiku. A protože chceme, aby naši zaměstnanci měli to nejlepší i z naší nabídky, tak pro ně máme neomezený tarif a slevy pro rodinu a přátele. Po práci se pak společně i rádi bavíme, a tak není výjimkou, že si uděláme grilovačku nebo jedeme společně na vodu. Občas nás čeká i nečekané překvapení třeba ve formě zmrzliny v práci. Je na co se těšit!

Aktuálně hledáme nové kolegy, kteří rozšíří tým zákaznického centra v Lounech. Máme otevřeny pracovní pozice na plný i částečný úvazek a hledáme komunikativní kolegy/ně se SŠ vzděláním nebo vyučením, kteří si čas v práci chtějí užít a ne pouze odsedět. Jsme akční parta lidí, která za práci umí pořádně vzít, ale ráda se i společně pobaví.

Tým parťáků pro naše zákazníky

  • Tým parťáků se stará o spokojenost koncových zákazníků a řeší všechny jejich dotazy a přání.
  • Pracují na směny od 8:00 do 21:00, o víkendech a svátcích jen do 17:00.
  • Jejich mzda je složená z fixní a variabilní složky a činí 27 tisíc korun při 100% plnění.

Tým partnerů pro firemní zákazníky

  • Tým partnerů má na starosti naše firemní zákazníky, kterým se snažíme pomáhat v jejich podnikatelském životě. Reálně se jedná o řešení jejich dotazů ohledně faktur, nastavení služeb a řešení poruch.
  • Do tohoto týmu uvítáme nováčky ideálně s předchozí zkušeností z prodeje nebo zákaznické péče, ale ani nováčci pro nás nejsou překážkou.
  • Tento tým pracuje na směny od 08:00 do 18:00, o svátcích a víkendech do 17:00.
  • Mají mzdu 28 tisíc při 100% plnění, ale je možné získat i více.

Prodejní tým

  • Máte zkušenosti s prodejem a milujete ten adrenalin po uzavřeném obchodě? Pro Vás tu máme prodejní týmy, které zákazníkům pomohou vybrat tu nejvhodnější službu a zařízení.
  • Pracovní doba 08:00 – 16:30, volné víkendy a svátky.

Všechny pracovní nabídky najdete na: t-mobile.jobs.cz.

Chcete se nezávazně na cokoliv zeptat? Navštivte náš Facebook T-Mobile Backstage.

Při vážném zájmu o práci neváhejte svůj životopis poslat na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Společnost T-Mobile je členem německé skupiny Deutsche Telekom a je jedničkou na trhu díky 6,2 milionům mobilních zákazníků. Podíl na tomto úspěchu mají nejen naše technologie, ale především zaměstnanci, kteří společnost díky schopnostem a nasazení posouvají každým dnem kupředu. A i když jsou naši zaměstnanci rozmístěni v mnoha městech České republiky, tak jedno mají všichni společné: firemní DNA. Součástí naší DNA je odvaha ke změnám, proaktivní přístup k zákazníkům a fakt, že nás to spolu v našem týmu baví.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru