Devatenáctiletý mladík řídil i přes zákaz, policistům se přiznal
Ilustrační foto
Louny

Louny - V rámci probíhajícího prošetřování trestné činnosti na Podbořansku, odhalili policisté z místního obvodního oddělení další provinění devatenáctiletého muže z Karlovarského kraje. Mladík se měl strážcům zákona doznat, že v průběhu září ve třech případech řídil motorové vozilo i přesto, že měl vysloven zákaz řízení.

"Aby za volant znovu usednul, mu zakazoval trestní příkaz okresního soudu i rozhodnutí magistrátu města. Policisté shromažďovali důkazy k jeho prohřeškům. Když zjistili skutečnosti, které nasvědčovaly tomu, že byl spáchán trestný čin, sdělili nedbalému řidiči podezření," sdělila policejní mluvčí Irena Pilařová.

Teď se bude muž zpovídat z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který mu nyní hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru