Postoloprtské mažoretky na TV Nova! Byla jich plná Snídaně
Účinkující pořadu Snídaně s Novou ve studiu. Foto: archiv Postoloprtských mažoretek
Louny

Praha - Vyjímečné pozvání měly tu čest přijmout Postoloprtské mažoretky, čerstvé mistryně Evropy 2017. V úterý 24. října vystoupily na TV Nova jako jeden z hostů Snídaně s Novou!

Jedním z témat ranního pořadu TV Nova byly mažoretky a twirling. Tento sport zde v prvním vstupu po šesté hodině představila prezidentka Svazu mažoretek a twirlingu ČR – NBTA. Ve druhém vstupu vystoupily Postoloprtské mažoretky a skupina Rondo z Ronova s ukázkami vítězných skladeb z Mistrovství Evropy.

Holky opět vypadaly skvěle a předvedly skvělý výkon - i přes brzké ranní vstávání a chladné deštivé počasí si to náramně užily. Pokud jste nestihli sledovat živé vysílání pořadu, záznam lze najít na facebookové stránce Postoloprtských mažoretek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru