Foto: MŠ V Domcích
Louny

Louny - K podzimu již neodmyslitelně patří pouštění draků. Mateřská škola Louny, V Domcích 2427 využila krásného slunečného počasí a uspořádala drakiádu, které se zúčastnilo mnoho dětí se svými sourozenci, rodiči a dalšími příbuznými.

Počasí nám přálo, ale v odpoledních hodinách vítr utichl, což ovlivnilo kvalitu dračího létání. Rodiče s dětmi si ale poradili a vesele pobíhali se svými pestrobarevnými draky po louce, občas se nějaký chytil a vzlétl vzhůru k obloze. Radost z létání byla zřetelná a všichni účastníci si užili příjemné odpoledne plné radosti a smíchu. Bylo připraveno občerstvení a teplý čaj, který si všichni s chutí dali.

Děti za svoji snahu dostaly malou sladkost a také diplom, který samozřejmě nesměl chybět. Drakiáda přinesla spoustu nezapomenutelných zážitků.

Děti a paní učitelky z Mateřské školy Louny, V Domcích 2427

FOTO

2310draci1 863ea

2310draci2 debff

2310draci4 31606

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru