Foto: město Louny
Louny

Louny - Dne 11. října 2024 navštívil japonský velvyslanec Nagaoka Kansuke a jeho doprovodná delegace město Louny. V rámci svého programu se setkal s představiteli města, zástupci japonských firem, studenty a jejich učiteli a dalšími významnými aktéry v regionu.

Po celou dobu návštěvy byl připraven bohatý doprovodný program. Žáci Základní umělecké školy v Lounech si připravili vystoupení ve Vrchlického divadle. V rámci odpoledního programu zazpíval dětský pěvecký sbor v kostele sv. Mikuláše. Pro celou výpravu byly připraveny i komentované prohlídky Galerie Benedikta Rejta a Oblastního muzea v Lounech. Na závěr programu delegace zamířila do největší japonské firmy v Lounech, Aisan, kde byla seznámena s portfoliem firmy a výrobním procesem.

Návštěva byla zaměřena na prezentaci města a posilování vztahů mezi oběma zeměmi na regionální úrovni. (TZ)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru