Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Na Město Louny se v poslední době obrací občané, kteří uvádějí, že údajný zástupce společnosti O2 zjišťuje zájem o přípojky optické sítě do jejich nemovitostí. Tento zástupce společnosti O2, dle našich informací, nutí občany k podpisu dotazníků či předběžných souhlasů k napojení na optickou síť s tím, že jde o akci, kterou Město Louny schválilo.

Město Louny se od jednání této osoby DISTANCUJE a takový záměr nebyl úřadem města ani jeho vedením schválen. V současné době jsme se obrátili se stížností na společnost O2 a žádáme od ní vysvětlení a potvrzení, že se jedná o skutečného zaměstnance společnosti.

Upozorňujeme, že ve městě platí zákaz podomního prodeje a o situaci je informována i Městská policie Louny.

V případě jakéhokoliv nátlakového nebo podivného jednání a chování neváhejte zavolat na linku 156 – Městská policie Louny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru