Foto: Policie ČR
Louny

Litvínov – Mostečtí kriminalisté se obrací na širokou veřejnost, protože pátrají po 15leté Petře Popovičové. Ta se ocitla v databázi pohřešovaných osob 10. října. Dívka odešla ze svého bydliště v Litvínově neznámo kam a do současné doby se nevrátila.

Nedala o sobě ani nedala žádnou zprávu. Nedorazila ani do místa vykonávané praxe v rámci studia, která je v Mostě. „Kriminalisté po nezletilé intenzivně pátrají a prověřují mnoho dostupných informací. Bohužel neúspěšně. Pokud máte jakékoliv poznatky o pohybu pohřešované dívky, sdělte je policistům na lince 158 nebo na nejbližší služebně. Více informací naleznete v databázi pohřešovaných osob. Předem děkujeme za spolupráci," informuje policejní mluvčí Václav Krieger. (pokud je odkaz nefunkční, osoba byla vypátrána)

Foto: Policie ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru