Foto: ZŠ Prokopa Holého
Louny

Louny - Rada města Loun dne 7. 10. 2024 na svém 15. jednání se jednomyslně shodla a jmenovala do funkce ředitelky ZŠ Prokopa Holého paní Mgr. Radku Dinkovou.

Na předchozím jednání Rady města dne 23. 9. 2024 se Rada města na jmenování neshodla, ale ani nepřijala žádné jiné usnesení například vyhlášení nového konkursu. Proto byl tento bod jmenování do funkce ředitelky přesunut do příštího jednání 7. 10. 2024, na které si radní vyžádali doplňující materiál, například statistiky počtu přijatých žáků do 1. tříd, úspěšnost žáků přijatých na střední školy, koncepce rozvoje školy a zprávy ČŠI. Po prostudování kompletně předloženého materiálu se nakonec rada shodla a paní ředitelku Mgr. Dinkovou do funkce stvrdila.

"Paní ředitelku Mgr. Radku Dinkovou však čeká mnoho náročných úkolů, které jí městská rada uložila na základě koncepce rozvoje školy, dalších dokumentů a osobního projednání. Věříme, že paní ředitelka novým jmenováním bude školu posouvat kupředu a rozvíjet v duchu koncepce a uložených úkolů. Ke jmenování do této náročné funkce paní ředitelce Mgr. Radce Dinkové srdečně blahopřejeme," uvedl za vedení města Loun místostarosta Pavel Csonka.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru