Ilustrační foto
Louny

Žatec - Odbor dopravně správních agend MěÚ Žatec zahájil řízení ohledně úplné uzavírky kruhového objezdu u evangelického kostela v Husově ulici. Uzavření křižovatky by mělo probíhat od 1. do 21. října 2024.

Uzavření křižovatky je nutné kvůli rozsahu výkopů při dokončování rekonstrukce vodovodu a kanalizace v tomto místě. Vznikne příčný překop celé šířky ulice Komenského alej ve vjezdu do okružní křižovatky, další výkopy se budou dělat do ulice Boženy Vikové-Kunětické a do Masarykovy ulice. S ohledem na hloubku výkopů a zajištění bezpečnosti je uzavření křižovatky nezbytné.

Stavební práce v okružní křižovatce probíhají opakovaně kvůli tomu, že původní plán napojení nových kanalizačních a vodovodních rozvodů na starý řad nebylo možné uskutečnit. Při pracích v letních měsících se po zahájení akce a provedení výkopů ukázalo, že starý kanalizační řad, na který se mělo napojit nové vedení, je v horším stavu, než se čekalo. Navíc byl umístěn proti předpokladům i přímo pod vozovkou. Napojení starého a nového vedení se proto muselo projektovat a naplánovat znovu, k realizaci dojde v průběhu října.

Po dobu prací budou řidiči naváděni dočasným dopravným značením na objízdné trasy. Děkujeme za trpělivost a respektování dopravního značení! (red)

uzavírka Husova 14008

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru