Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Sběrová sobota, při které mohou občané do přistavených velkoobjemových kontejnerů vkládat objemný a elektrický odpad, proběhne v Žatci tento týden, tedy 21. 9. 2024, a to od 8 do 12 hodin.

Kontejnery budou přistavené na deseti místech v různých částech Žatce: Havlíčkovo náměstí, ulice Jana ze Žatce, ulice Boženy Němcové, ulice Příkrá před restaurací Čáp, ulice Jižní, ulice Dukelská u parkoviště, ulice Adolfa Heyduka, ulice Dr. Václava Kůrky u TESCO, roh ulice Elišky Krásnohorské a Pod Kamenným vrškem.

Upozorňujeme, že do přistavených nádob nelze vkládat nebezpečný odpad, pneumatiky, biologicky rozložitelný odpad a stavební odpad.

Po celý rok mohou lidé využít k odložení všech druhů odpadu Sběrný dvůr, který vznikl za městskou teplárnou u silnice na Holedeč a je otevřený denně kromě státních svátků. (kas)

sběrová sobota 2109 aaa77

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru