Ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Kvůli rekonstrukci vodovodu se připravuje částečné dopravní omezení v Družstevní ulici v termínu od 18. září do 10. listopadu 2024. V tomto období bude ulice průjezdná, ale dojde k omezení parkování.

Rekonstrukci vodovodu, což je investice Severočeské vodárenské společnosti, bude provádět společnost Mapeco Most. Na její žádost povolil Odbor dopravně správních agend MěÚ Žatec přechodnou úpravu silničního provozu v Družstevní ulici. Práce mají probíhat ve dvou etapách.

Od 18. září do 10. října 2024 se bude provádět rekonstrukce vodovodu mezi čp. 2437 a čp. 2431, což bude znamenat výkopy v chodníku a v prostoru parkovacích stání. Práce zasáhnou i do části vozovky.

Od 11. října do 10. listopadu 2024 se bude v této lokalitě pracovat na sanaci kanalizačních šachet.

Provoz bude v průběhu obou etap usměrňován dočasným dopravním značením. Prosíme o jeho respektování a děkujeme za trpělivost při dočasném omezení.

„Po dokončení prací nastoupí město a jako svoji další investici provede celkovou rekonstrukci vozovky a chodníků,“ slíbil starosta Žatce Radim Laibl. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru