Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Vážení návštěvníci, sportovní nadšenci a podporovatelé Lounského festivalu sportu, s velkou lítostí Vám musíme oznámit, že letošní Lounský festival sportu, který se měl konat dne 14.9.2024, je zrušen. Toto rozhodnutí jsme byli nuceni přijmout kvůli nepříznivým meteorologickým podmínkám, které by mohly ohrozit bezpečnost účastníků i organizátorů.

Bezpečnost všech zúčastněných je pro nás absolutní prioritou, a proto jsme po konzultaci s meteorologickými odborníky dospěli k závěru, že by za současné předpovědi nebylo možné zajistit bezproblémový a bezpečný průběh akce.

Velmi nás mrzí, že letos nebudeme moci společně sdílet radost ze sportu a pohybu, ale pevně věříme, že naše rozhodnutí pochopíte. Děkujeme všem, kteří projevili zájem o účast a podporu. Těšíme se, že se s Vámi setkáme na příštím ročníku festivalu, který plánujeme uspořádat v roce 2025.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné nepříjemnosti!

Tým Lounského festivalu sportu

V případě jakýchkoliv dotazů nás můžete kontaktovat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

festival sportu zruseno 9eee6

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru