Foto: město Louny
Louny

Louny - Od 16. září 2024 bude na maximálně 14 dní omezen přístup na lávku pro pěší u železničního mostu přes Ohři za zimním stadionem. Ke krátkodobému uzavření dojde po letních prázdninách zejména z důvodu údržbových prací.

Město Louny vypsalo zakázku na opravu využívané lávky přes Ohři s termínem plnění od června do konce října. Již v samotném zadání je uvedeno, že se jedná o údržbové práce. Projektant radní uklidnil, že se opravdu jedná o údržbové práce, které se částečně mohou dělat za provozu. Jde především o nátěry. Natírat pochopitelně nelze za deště ani v zimě a zároveň je potřeba čas na uschnutí nátěrů. Proto je zakázka časově nastavena tak, jak je.

Práce je možné zvládnout podle projektanta v řádu jednotek dní. Je možné, že lávka bude uzavřena pouze týden. Záleží ovšem na počasí. (TZ)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru