Foto: redakce
Louny

Chomutov - Piráty čekal v rámci šestého přípravného zápasu netradiční celek, kterým byl národní tým Kazachstánu.

Do zápasu naskočil poprvé po zranění i František Lukeš, který se postavil do první formace společně s Viktorem Hüblem. Domácí celek prohrával od páté minuty, ale o rychlé vyrovnání se postaral po samostatném úniku Jiří Fronk a otočku ve skóre zařídil těsně před první sirénou František Mála. Druhá perioda vyšla lépe hostům, kteří díky slepeným gólům v jejím závěru si znovu vzali vedení na svou stranu. V poslední třetině se pak už trefil jen Nikita Michajlis, čímž stanovil konečné skóre na 2:4.


Branky a nahrávky

Chomutov
8. Fronk (Hejcman, Guman), 20. Mála (Sklenář, Koblížek)

Kazachstán
5. Muchametov (Rymarev, Savickij), 38. Lichotnikov, 40. Starčenko (Orechov, Šestakov), 55. Michajlis (Šestakov, Starčenko)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru