Kateřina Siniaková má z Her již dvě zlaté medaile. Foto: jip
Louny

Most – Po hladině mosteckého jezera na motorovém člunu ozdobeném vlající českou vlajkou přijela mezi české fanoušky na Olympijském festivalu olympijská vítězka Kateřina Siniaková. Přestože chuť zlatého olympijského úspěchu již zná, slavit s českými fanoušky na festivalu mohla poprvé.

Když získala před třemi roky olympijské zlato ze čtyřhry v Tokiu, po vítězství se přesunula hned na další turnaj do Montrealu. Přesně tak, jako nyní její parťák Tomáš Macháč. Tentokrát ale uznala, že je čas si trochu odpočinout a moci tedy slavit i s českými fanoušky.

Na břehu už na Kateřinu Siniakovou čekali první fanoušci. Foto: jip

„Je to skvělé si užít oslavu s českými fanoušky. Děkuji že jste přijeli! Cíl sice byl uspět, ale nikdo nemohl dopředu tušit, zda to dopadne a že opět získám zlatou medaili," skromně mluvila z pódia k fanouškům, kteří ji pokaždé odměnili obrovskými ovacemi.

Na focení s "Eiffelovkou" v pozadí ji doprovázel olympionik Ondřej Synek. Foto: jip

Překvapením pro ni i pro fanoušky pak byla natočená zdravice od jejího tenisového parťáka Tomáše Macháče. 

Na oplátku natočila zdravici na pozadí s jásajícími fanoušky i ona a Tomáš se tak může těšit, že se k němu střípky z Olympijského festivalu v Mostě dostanou i k němu.

Kateřina Siniaková si oslavy s českými fanoušky nemůže užívat příliš často, protože cestuje z jednoho turnaje na druhý. Tentokrát udělala výjimku. Foto: jip

Příchod zlaté olympioničky, nyní už dvounásobné, si můžete vychutnat také. Dnes ještě přineseme více podrobností o jejích plánech do příštích dnů.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru