Kolem budovy staré radnice, kde sídlí vedení Chomutova, je rozmístěno několik označených i neoznačených policejních vozů. Foto: Jitka Fárová
Louny

Chomutov – V Chomutově na staré radnici zasahuje hospodářská kriminálka. A nejen tam. Podle policejního mluvčího probíhá rozsáhlý zásah v celém kraji. V Mostě či sousedním Jirkově ale nicméně policie není.

„Můžeme potvrdit, že policisté Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje zasahují na celé řadě míst Ústeckého kraje, ale i v dalších regionech. Jedná se o případ hospodářské kriminality, který se týká ovlivňování zadávání veřejných zakázek. Ve věci si vyhradilo právo na poskytování informací Krajské státní zastupitelství v Ústí nad Labem,“ uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

Informaci poskytla také mluvčí Ústeckého kraje Magdaléna Fraňková: „Dnes ráno na krajském úřadu zapečetili policisté kancelář pana radního Marka Hrabáče."

Před vchodem do staré budovy radnice je zaparkované neoznačené policejní auto. Foto: Jitka Fárová

Mluvčí chomutovského magistrátu ani primátor Marek Hrabáč nepřijímají hovory. 

Zjišťujeme více informací. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru