Foto: Monika Schubertová
Louny

Dobroměřice - Fotbalový klub FK Dobroměřice uspořádal v tomto týdnu úžasný příměstský tábor pro všechny malé sportovní nadšence.Týden byl nabitý pestrými aktivitami a novými sporty, které si děti mohly vyzkoušet a užít si spoustu zábavy.


Každý den se nesl v duchu jiného sportu:

  • Pondělí: Den na vodě! Děti se vydaly do Račic, kde si zkusily veslování a jízdu na dračích lodích. Obě aktivity si užily i přes počáteční obavy a s úsměvem na tváři zvládly i ty nejnáročnější úkoly.
  • Úterý: Horolezecká stěna v Jirkově prověřila odvahu a sílu malých lezců. Děti se s nadšením vrhaly do výšek a zdolávaly i ty nejnáročnější trasy. Odpoledne si pak užily paddleboarding na klidné hladině Mosteckého jezera a vychutnaly si vodní radovánky.
  • Středa: Na kolech se děti vydaly na cyklovýlet. První zastávka byla na lounské hasičské stanici, kde jim hasiči ukázali hasičskou techniku a zodpověděli všechny jejich zvídavé otázky. Ještě před samotným odjezdem je zchladili. Cestou do nedalekých Lužerad si užily krásnou okolní krajinu a pak už si pochutnaly na výborném obědě. Odpoledne se sportovci setkaly s cyklisty na lounském velodromu. Poznali různé typy kol a porovnaly své síly v cyklokrosovém závodě.
  • Čtvrtek: Vodní hrátky na koupališti Ressl Most osvěžily děti v horkém letním dni a měly za cíl jakousi regeneraci po předchozích dnech. Tobogány, skokanské můstky a bazény si užily všechny věkové kategorie a vodní radovánky nebraly konce.
  • Pátek: Závěrečný den tábora patřil in-line bruslím, skateboardům, longboardům a koloběžkám. Děti si užily adrenalinovou jízdu na bruslích a proháněly se v okolí dobroměřického hřiště na všem, co mělo kolečka. Díky místním hasičům se mohly děti zchladit i tento den a doplnili si další znalosti týkající se činnosti hasičských jednotek.


Velké poděkování patří všem, kteří se na organizaci tábora podíleli. Trenérům a instruktorům za jejich profesionalitu a zábavný přístup k dětem. Všem ostatním, kteří pomohli s organizací a zajištěním hladkého průběhu tábora. Díky úsilí a obětavosti všech zúčastněných se tábor FK Dobroměřice stal pro děti nezapomenutelným zážitkem plným sportovních aktivit, nových zkušeností a kamarádství.
Více informací a fotek naleznete na Facebooku Fk Dobroměřice.

Děkujeme Jitce Tollarové a Michaelovi Kürfirstovi (Česko cestuje), Milanu Chrobakovi a Miloslavu Boudovi (Cyklistický oddíl Louny), Zdeňku Bačkorovi - Lužerady, Hasičskému záchrannému sboru Ústeckého kraje Louny a Hasičům Dobroměřice - Sailer Jiří.

Text a foto Monika Schubertová

FOTO

2207fotbal1 76290

2207fotbal2 e2908

2207fotbal4 3f4b1

2207fotbal5 47a3d

2207fotbal6 c3220

2207fotbal7 4b9ef

 
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru