Foto: město Louny
Louny

Louny - Vedení města Loun informuje občany o pokračování oprav kanalizace a vodovodu v ulici Beneše z Loun.

V úseku od křižovatky ulic Žatecká, Pivovarská a Beneše z Loun byly práce na rekonstrukci dokončeny v plánovaném termínu do konce května. Nyní se začne s opravami v úseku od Kina Svět až po křižovatku s ulicí Česká, přičemž tyto opravy jsou naplánovány do 29. července 2024.

„Uvědomujeme si, že tato situace přináší určitá omezení v této lokalitě, ale po dohodě s občany jsme dospěli k závěru, že nejlepším řešením je dokončit akci v návaznosti na již provedené práce,“ řekl místostarosta Pavel Csonka.

Po dokončení prací v tomto úseku se přesune oprava kanalizace do ulice Česká. Současně s tímto přesunem by měla být ulice Beneše z Loun znovu zprůjezdněna. Otevření ulice Beneše z Loun přinese úlevu nejen v dopravě, ale především místním obyvatelům a podnikatelům.

Dokud zhotovitel nedokončí opravu na křižovatce ulic Beneše z Loun a Česká, budou platit stejná dopravní omezení jako dosud.

Investorem akce je Severočeská vodárenská společnost a.s., zhotovitelem Severočeská servisní a.s. se subdodavatelem KOMASTAV DS s.r.o. (TZ)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru