Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - V neděli 10. března v dopoledních hodinách bylo na linku městské policie oznámeno, že u Luny v ul. SNP v Lounech na parkovišti pod řeznictvím jezdí dítě s vozidlem Ford Transit nekontrolovatelně po parkovišti.
 

"Na místo okamžitě vyjela hlídka městské policie, která po příjezdu na místo zjistila v rohu parkoviště stojící nastartované vozidlo Ford Transit. Na sedadle spolujezdce seděl chlapec, který se vzápětí doznal k tomu, že s vozidlem popojížděl a při spatření hlídky městské policie si rychle přesedl z místa řidiče na vedlejší sedadlo. Ke zranění chlapce ani jiných osob nedošlo a škoda na majetku nebyla na místě zjištěna. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si po příjezdu celou záležitost převzala. U chlapce se jednalo o opakované jednání během posledních 14 dní," uvedli strážníci z Loun.

O prvním případu jsme psali ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru