Ilustrační foto
Louny

Žatec - Opravu chodníků a parkovacích stání v Mládežnické ulici chystá na letošní rok město Žatec. V současné době se připravuje výběrové řízení na zhotovitele. Předpokládaná hodnota zakázky je 6 milionů Kč bez DPH, práce by mohly začít ještě před prázdninami.
 

Rekonstrukce se bude týkat jak chodníků v Mládežnické ulici, čímž se naváže na již dokončenou opravu chodníků na sídlišti Jih, tak nevyhovujících parkovacích stání před čp. 2731 až 2734 v ulici Volyňských Čechů. V jednosměrné části ulice se počítá se zúžením chodníku a úpravou prostoru pro šikmé stání vozidel. Součástí nového řešení je také doplnění podélných parkovacích stání ve volných zelených plochách podél současných komunikací. Zároveň dojde k rekonstrukci veřejného osvětlení. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru