Foto: město Louny
Louny

Louny - Masopustní oslavy letošního roku vyvrcholily již patnáctým masopustním rejem pro děti i veřejnost, který se v úterý konal na Mírovém náměstí v Lounech.

Průvod masek prošel městem a na náměstí se se svolením starosty Milana Rychtaříka ujal vlády nad městem. Účast malých i velkých byla opravdu hojná. Hrála hudba, tancovalo se a především děti si to moc užívaly.

Velké poděkování patří také všem organizátorům: Městská knihovna Louny, Oblastní muzeum v Lounech, Vrchlického divadlo, Infocentrum Louny, ZUŠ Louny, Lounská správa sportovních areálů, Městská správa plaveckých areálů, spolek Lounští Lounským, Spolek paní, dam a dívek a Lounská farnost.

1502louny1 e67dd

1502louny5 fbf8a

1502louny3 75b64

1502louny4 2a2bf

Foto: město Louny

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru