Foto: Mgr. Václav Kotrc
Louny

Krásný Dvůr - Mladší holky (6.+7.) včera suverénním způsobem vyhrály turnaj v přehazované, který proběhl ve sportovní hale Podbořany. Ve skupině obsadily po dvou výhrách nad ZŠ TGM Podbořany a ZŠ Podbořany, Husova 276 první místo.

Díky tomu se kvalifikovaly rovnou do semifinále a vyhnuly se tak ošidnému čtvrtfinále. Soupeřem pro zápas o finále se nakonec stalo družstvo z Vroutku. I semifinálový zápas vyhrály bez ztráty setu a napjatě očekávaly, kdo je vyzve v boji o celkové prvenství. Z druhého semifinále postoupila lubenecká děvčata. Holky si sílu finálového zápasu nepřipouštěly a po výhře 2:0 na sety se staly suverénním vítězem ve své věkové kategorii, do které zasáhlo celkem 6 družstev.


Naši školu reprezentovala šestice děvčat ve složení Šarlota Janegová, Eliška Černá, Marie Keprtová, Aneta Kašová, Zdeňka Franzová a Denisa Strunzová.


K úspěchu nejen gratuluji, ale také děkuji za vzornou reprezentaci školy i mezi zápasy.

Text a foto Mgr. Václav Kotrc

1901turnaj1 46065

1901turnaj3 a1897

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru