Ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Podbořanští policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky 37letému muži cizí státní příslušnosti.

"V předvánočním čase kolem osmé hodiny ranní si policisté z lounského dopravního inspektorátu všimli řidiče vozidla tovární značky Škoda Octavia, jehož jízda se jim jevila jako pod vlivem alkoholu. Proto se jej rozhodli zastavit a zkontrolovat v obci Krásný dvůr, kde se cizinec v rámci silniční kontroly podrobil také odbornému měření, a to na přítomnost alkoholu v dechu. Policisté se nestačili divit, když jim přístroj ukázal pozitivní výsledek s hodnotou lehce nad 3 promile. Následoval převoz zadrženého řidiče na policejní služebnu v Podbořanech, odkud putoval do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích," popsal policejní mluvčí Jakub Mareš.

Následující den si na služebně převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za takové jednání mu může soud uložit odnětí svobody až do výše jednoho roku, peněžitý trest či zákaz činnosti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru