Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - I v tomto týdnu se konají různé zajímavé kulturní, společenské a sportovní akce. Stačí si jenom vybrat a vyrazit. Tady je jejich přehled.

Středa 10. ledna

17.00 do 18:30 hodin, Pivní bar Zichovec, 5.května 2789, Louny: NA PIVO SE SLÁDKEM. Každou druhou středu v měsíci vás zveme na pivo a pokec s našimi sládky. Přijďte ochutnat, co máme zrovna v tancích a mezi aktuálními novinkami, nakoukněte do výroby, zeptejte se na cokoliv, co vás zajímá.Navíc vždy narazíme samospád s ležákem za zvýhodněnou cenu (ochutnávka novinek a prohlídka pivovaru je zdarma). Více informací: NA PIVO SE SLÁDKEM | Facebook

17.00 hodin, Klubovna Luna, SNP 2206, Louny: SETKÁNÍ PRO RODIČE DĚTÍ S PAS. Podpůrná skupina vedená odbornicí s dlouholetými zkušenostmi – Mgr. Šárkou Pailovou. Uzavřené setkání rodičů organizované pro sdílení starostí, předání zkušeností, spojení, setkání a řešení problémů. Setkání jsou periodická. Vstup zdarma. Více informací: Setkání pro rodiče dětí s PAS - Městská knihovna Louny (mkl.cz)

 

Čtvrtek 11. ledna

17.15 do 18:45 hodin, ZUŠ Louny, Poděbradova 610, Louny: TŘÍDNÍ KONCERT ŽÁKŮ. Žáci paní učitelky Jitky Sedláčkové si vás dovolují pozvat na svůj koncert skladeb, které vykouzlili na klavír v prvním pololetí. Program okoření kapela The Kangaroos. Více informací: ZUŠ LOUNY - Hlavní strana, Nabídky práce (zuslouny.cz)

 

Pátek 12. ledna

17.30 hodin, Park Louny - amfiteátr, Louny: ZIMNÍ KINO NA STOJÁKA. Zimní projekce v letním kině. Povánoční atmosféra, klasické pohádky a filmy, horký punč nebo svařák. JAK UTOPIT DR. MRÁČKA ANEB KONEC VODNÍKŮ V ČECHÁCH. Komedie / Fantasy, Československo, 1974, 96 min  Občerstvení zajištěno. Více informací: Zimní kino na stojáka – JAK UTOPIT DR. MRÁČKA ANEB KONEC VODNÍKŮ V ČECHÁCH - Městská knihovna Louny (mkl.cz)

18.00 hodin, Galerie Benedikta Rejta, Pivovarská 34, Louny: SOMA | TOMÁŠ POLCAR. V otevřené krajině Českého středohoří se osvobodil od linearity městského času, začal vnímat cykličnost přírody a sám začal tvořit v cyklech – monografická výstava obrazů a objektů Tomáše Polcara představuje dlouhodobé úsilí o harmonii prostřednictvím intuitivní krajinomalby i racionální geometrie. Výstavou Soma vás tentokrát provede její autor a umělec Tomáš Polcar a kurátorka výstavy Lucie B. Šiklová. Více informací: Galerie Benedikta Rejta v Lounech - Aktuální program (gbr.cz)

 

Pátek - sobota 12.-13. ledna

10.00 do 15:30 hodin, Klubovna Luna, SNP 2206, Louny: STAŇ SE ODBORNÝM A VSTŘÍCNÝM LEKTOREM/POROTCEM. Seminář pro lektory / porotce dětských recitačních přehlídek, všech předkol před krajskou přehlídkou v Lounech. Lektorka Renata Vordová. Seminář zaměřený na kritéria hodnocení interpretace. Součástí semináře reálné vystoupení několika dětských recitátorů a praktická ukázka hodnocení a rozhovoru s interpretem. Více informací: Staň se odborným a vstřícným lektorem / porotcem - Městská knihovna Louny (mkl.cz)

 

Sobota - neděle 13.-14. ledna

Městský zimní stadion, Cukrovarská zahrada 480, Louny: ZÁPAS HC LOUNY. Více informací: Aktuality - LSSA

  • Sobota 13.1. – 11.15 - mistrovský zápas – dorost – HC Slovan Louny – HC Draci Bílina
  • Neděle 14.1. – 9.00 – mistrovský zápas – starší žáci B – HC Slovan Louny – HC Stadion Litoměřice
  • Neděle 14.1. – 11.15 – mistrovský zápas – 9.třída – HC Slovan Louny – HC Tachov
  • Neděle 14.1. – 16.15 – mistrovský zápas – dorost – HC Slovan Louny – HK Kralupy nad Vltavou

 

Neděle 14. ledna

14.00 hodin, Stálé loutkové divadlo, Pod cukrovarem 832, Louny: PRINCEZNA NA HRÁŠKU. Děti do dvou let vstup zdarma. Vstupenky na dětská představení zakoupíte před představením přímo v Loutkovém divadle (bez možnosti předprodeje). Více informací: Loutkové divadlo Louny (loutkove-divadlo.cz)

19.00 hodin, Vrchlického divadlo, Osvoboditelů 411, Louny: FLORIAN ZELLER: LEŽ... "Kdyby si lidé říkali absolutní pravdu, nezbyl by na Zemi jediný pár."???? Hra o tom, zda je možné ve vztazích lhát. Kde končí ohleduplnost a začíná lež. A zda lze s absolutní pravdou ve vztahu obchodovat. Prodej vstupenek: Lež ...aneb komedie o pravdě v Lounech – výběr vstupenek (smsticket.cz)

14.00 do 18.00 hodin, KD Smolnice, Smolnice 32: PICHLOVANKA. Přijďte si užít nedělní odpoledne s Pichlovankou. Možnost rezervace míst na telefonu 722 012 572. Více informací: Stárneme s humorem - Pichlovanka - Oficiální stránky obce Smolnice.

 

Kino Svět Louny – aktuální program kina v odkazu:

Kino Svět – program a vstupenky online (kinolouny.cz)

  

Městská plavecká hala

Ranní plavání

ÚT – ČT                   06.00 – 08.00

Pro veřejnost

  •                 PO – PÁ                 13.00 – 21.00
  •                 SO – NE                  10.00 – 21.00
  •                 Sauna
  •                 PÁ – NE                 15.00 – 20.30

Více informací: Plavecká hala - Lounská správa plaveckých areálů (bazenlouny.cz)

 

Městský zimní stadion

PO – NE 06.30 – 23.00

Veřejné bruslení

Více informací: Veřejné bruslení - LSSA

 

Sauna u koupaliště

  •                 NE – ČT 12.00 – 21.00
  •                 PÁ – SO 12.00 – 22.00

Více informací: Provozní doba a ceník - Lounská správa plaveckých areálů (bazenlouny.cz)

 

Na webových stránkách MIC Louny www.louny.eu (v kalendáři akcí) naleznete další kulturní a sportovní dění v Lounech a okolí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru