Město umístilo na několika místech nové pingpongové stoly. Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Na třech místech dochází tento týden k umístění pingpongových stolů, což bylo součástí participativního rozpočtu Tvoříme pro Žatec 2023.
 

Instalaci venkovních stolů na stolní tenis, jejichž dodávka se opozdila, a proto se montují až nyní, zajišťuje certifikovaná firma se speciálními pomůckami. Díky tomu budou stoly usazené správným způsobem, což je nezbytné pro následné využívání.

Město mělo dvě možnosti, jak stoly instalovat: Za pomoci odborníků, ale v zimě, nebo až na jaře, ale svépomocí. Kvůli snaze zajistit kvalitní osazení a vyvážení dalo přednost první variantě.

Osazením pingpongových stolů u dětských hřišť v Podměstí a ulici Bratří Čapků a u cyklostezky podél Ohře, poblíž griloviště, se dokončí předposlední z loňských projektů participativního rozpočtu. Tím posledním, který čeká na realizaci, je osazení a zprovoznění poesiomatu, které se připravuje. (red)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru