Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Vánoční strom se letos na Mírovém náměstí v Lounech rozzáří v sobotu 2. prosince v 18:00 hodin. Oblíbenou tradiční událost zpříjemní doprovodný program, jehož vrcholem bude vystoupení zpěváka Adama Mišíka, ale také nebeští poslové.

Sobotní program zahájí v 8 hodin adventní farmářské trhy. Od 15 hodin vystoupí děti z MŠ. V 17:30 hodin bude koncert žáků ze ZUŠ Louny. V 17:50 pronese adventní projev starosta města. Samotné rozsvícení vánočního stromu bude v 18 hodin. Hned poté zahraje zpěvák Adam Mišík s kapelou. „Jedním z důvodů změny termínu oproti zažité tradici jsou právě účinkující. Termín jsme koordinovali také tak, aby nekolidoval s rozsvěcením stromů v okolních velkých městech, protože víme, že řada občanů podniká adventní turistiku za rozsvěcením stromů,“ vysvětlil mluvčí města Marcel Mihalik. „Strom věnovala soukromá osoba, nepadl žádný z vlastnictví Loun. Na jeho výzdobu přispěla skupina ČEZ, které děkujeme,“ dodal.


Letošním nebeským zážitkem bude vystoupení Andělů na chůdách s čarovnými lampami a saněmi. „Rozsvícení je mířeno hlavně na děti a věřím, že jim rozzáří oči nejen Adam Mišík, ale i andělé v nadživotní velikosti. O vzpomínkové fotky do rodinného alba nebude nouze. Já budu velmi moc rád, pokud si program užijete a budete sdílet zážitky na sociálních sítích, kde označujte @mestolouny,“ zve na městskou událost starosta Milan Rychtařík.
Rozsvícením stromu ovšem kulturní vánoční program nekončí. V úterý 5. prosince se mohou děti opět těšit na oblíbenou nadílku Městem chodí Mikuláš.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru