Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - V následujícím týdnu se v Lounech a blízkém okolí budou konat např. tyto zajímavé kulturní, společenské a sportovní akce.

PŘEHLED AKCÍ:

Pondělí - pátek 30. října – 3. listopadu

9.30 do 12.30 hodin, MKL – Klubovna Luna, SNP 2206,  Louny: SWAP NA LUNĚ. Přines, co nepotřebuješ, odnes, co se ti hodí. Výměnný bazárek v rámci dopoledních klubíků. Více informací: Swap na Luně - Městská knihovna Louny (mkl.cz)

 

Čtvrtek 2. listopadu

19.00 hodin, Vrchlického divadlo, Louny: NOHY VZHŮRU! Divadlo Metro - Martin Zounar, Martin Kraus, Jiří Štrébl, Markéta Procházková, Kateřina Pechová, Robert Hájek

Bláznivá komedie s  kriminální zápletkou. Mandy a  Tania, dvě krásné tanečnice z  nočního klubu v  londýnském Soho, se dostaly do svízelné situace.  Co se stane, až se nesmlouvavý majitel klubu Velký Mack dozví, že Mandy má aférku s Gerrym a Tania zase s Terrym a pošle na ně své kumpány? A co se stane, až se dozví, že nejde jenom o  aférky jeho tanečnic, ale také o  velké peníze?
Délka představení 120 minut. Více informací: Vrchlického divadlo v Lounech - Program (divadlolouny.cz)

          

Sobota 4. listopadu

19.30 hodin, Caffe Moak, Na Valích 330, Louny: MARIE TILŠAROVÁ & KDO JSME MY - DUO. Marie Tilšarová & Kdo jsme my - Výherce Porty 2023, autentická písničkářka s mottem "Co žiju zpívám, co zpívám žiju" poprvé zavítá do Loun. Její písně vás vtáhnou, neb jsou ze života, dotýkají se míst i témat, která jsou nám všem společná. Jsou velmi lidské, moudře hluboké a někdy taky vtipné. Přijďte si užít koncert naplněný radostí a životem.

Objednání vstupenek: LOUNY Caffe MOAK - Marie Tilšarová (marietilsarova.cz)

 

20.00 hodin, Hotel Černý kůň - Bar Za Zdí, Beneše z Loun 140, Louny: HOLEČEK & MARCEL PROJECT. Jan Holeček a Pavel Marcel – duo renomovaných muzikantů s bohatou hudební historií spjatou jak s jejich vlastními projekty (Holeček – Livin Free, Flamengo Reunion Session, Marcel – Pumpa, Skinny Molly), tak s legendami jako Luboš Andršt (Holeček) či Michal Prokop (Marcel) nyní nově společně zúročuje své zkušenosti i chuť k hledání nových cest coby Holeček & Marcel Project. Více informací: Kino Svět – program a vstupenky online (kinolouny.cz)

Vstupenky za 250 Kč k zakoupení v pokladně kina nebo na www.kinolouny.cz.        

 

16.00 hodin, Pivovar Zichovec, 5. května 2789, Louny: NARÁŽENÍ PIVA SPOOKY TIME. Přijďte ochutnat náš nový dýňový speciál SPOOKY TIME a užijte si fajn podzimní odpoledne s celou rodinou. V 16:00 narážíme samospád a v 19:00 proběhne prohlídka pivovaru.  Mezitím budete moci ochutnat domácí slané i sladké dobroty, třeba naše vyhlášené škvarkové placky, opečete buřty (k zakoupení na baru, nebo vlastní).
Pro děti připravíme kreativní dílničku a dlabání dýní. Ty budou k zakoupení, můžete si donést i svoje. Masky samozřejmě vítáme jak u dětí, tak dospělých. 

Více informací: (2) Dýňové odpoledne a narážení piva SPOOKY TIME v pivovaru ZICHOVEC | Facebook

 

8.00 hodin, Městská sportovní hala, Rybalkova 2673, Louny: FLORBAL TJ LOKOMOTIVA

TURNAJ MLADŠÍ ŽÁCI - 8.00-14.00 hodin

TURNAJ PRO-AKTIV BÍLINA-MLÁDEŽ - 14.00-20.00 hodin

Více informací: Aktuality - LSSA

 

Sobota - neděle 4. a 5. listopadu

12.00 hodin, Knížecí dvůr, ulice B. Němcové, Postoloprty: STRAŠIDELNÁ SÝPKA. Program: strašidelná sýpka, skákací hrady, malování na obličej, občerstvení. Vstupné 100 Kč/ 150 Kč.
Vstup - z ulice Boženy Němcové - od bazénu. Více informací: (1) Strašidelná sýpka 4-5.11.23 | Facebook

 

Neděle 5. listopadu

14.00 hodin, KD Zastávka, Louny: TANEČNÍ ČAJE. Taneční čaje pro všechny milovníky tance a dobré hudby. Přijďte si zatančit, nebo jen poslechnout hudbu v podání Tanečního orchestru Jaromíra Laksy. Více informací: Taneční orchestr Jaromíra Laksy (tojl.cz)

 

14.30, Stálé loutkové divadlo, Pod cukrovarem 832, Louny: ZAČAROVANÝ LES. Sezona v Loutkovém divadle začíná 29. října představením Ostrov splněných přání. Děti do dvou let vstup zdarma. Vstupenky na dětská představení zakoupíte před představením přímo v Loutkovém divadle (bez možnosti předprodeje).

Více informací: Loutkové divadlo Louny (loutkove-divadlo.cz)

 

Kino Svět Louny – aktuální program kina v odkazu:

Kino Svět – program a vstupenky online (kinolouny.cz)

  

Městská plavecká hala od 1. září 2023

Ranní plavání

ÚT – ČT                   06.00 – 08.00

Pro veřejnost

  •                 PO – PÁ                 13.00 – 21.00
  •                 SO – NE                  10.00 – 21.00
  •                 Sauna
  •                 PÁ – NE                 15.00 – 20.00 

 

Městský zimní stadion

PO – NE 06.30 – 23.00

Veřejné bruslení

Více informací: Veřejné bruslení - LSSA

 

Na webových stránkách MIC Louny www.louny.eu (v kalendáři akcí) naleznete další kulturní a sportovní dění v Lounech a okolí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru