Foto: město Louny
Louny

Louny - Vyprat prádlo a pověsit ho venku nebo vyklepat prach z koberce bylo dříve běžnou součástí života na sídlištích. Dnes již klepadla a sušáky patří minulosti, a proto se město Louny rozhodlo k jejich odstranění.
 

 

Odstraněny budou do konce tohoto roku, a to především v ulicích Zahradní, U Pramene, Lipová, Kpt. Nálepky u domu č. p. 2237 a Čs. Armády u domu č. p. 2176. Odstranění sušáků a klepadel bude provedeno včetně betonových ploch. Následně budou místa doplněna ornicí, a v jarních měsících oseta travním semenem.

V případě zájmu o jejich zachování, je nutné uzavřít smlouvu o výpůjčce. V tomto případě je nutno kontaktovat odbor správy majetku – správu veřejné zeleně.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru