Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Provoz na komunikaci v ulici Osvoboditelů bude od pondělí 16. října do pondělí 30. října omezen. V místě křížení ulice Osvoboditelů s ulicí Purkyňova totiž došlo k havárii kanalizace. Proto připravilo město objízdnou trasu pro osobní automobily. Pro autobusy a nákladní vozidla platí v místě oprav kyvadlový provoz v jednom jízdním pruhu.
 

„Upozorňujeme občany cestující MHD, že z důvodu oprav kanalizace v dané lokalitě nebude až do konce října obsluhována zastávka MHD Louny, sokolovna. Omlouváme se občanům a řidičům za komplikace a žádáme je o ohleduplnost a trpělivost,“ uvedl mluvčí radnice Marcel Mihalik.

Možnosti kudy místo havárie objet jsou odvislé od směru, kterým řidiči do centra přijíždějí. Řidiči osobních automobilů:

 
A/ ve směru Louny – západ od Lidlu či Penny dále do centra Loun projedou po ulici Osvoboditelů bez omezení kolem Luny, poté odbočí vpravo do ulice Březinova, následně vlevo do ulice Tomanova a poté stále rovně do ulice Fügnerova nebo odbočí vlevo do ulice Poděbradova a kolem gymnázia se potom napojí na ulici Osvoboditelů. Dále bez omezení.

B/ ve směru od Dobroměřic a Benátek a mostu Veslařů dále do centra Loun projedou po ulici Žižkova okolo Suzdalského náměstí a buď odbočí vpravo do ulice Osvoboditelů a pojedou dál kolem Luny směrem k Lidlu nebo Penny ven z města, případně odbočí do ulice Březinova a pojedou po objízdné trase A, nebo odbočí vlevo do ulice Osvoboditelů a následně vpravo do ulice Maroldova a dále viz objízdná trasa A.

C/ ve směru od Kauflandu a autobusového nádraží je možné jet buď po ulici Osvoboditelů až ke křižovatce u gymnázia, kde odbočí vlevo do ulice Poděbradova, následně vpravo do ulice Tomanova, vpravo do ulice Březinova a vyjedou na ulici Osvoboditelů, odkud mohou pokračovat buď doprava na Dobroměřice, nebo doleva k Penny či Lidlu a ven z města.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru