Mladík se vydal do obchodu krást. Lupu si ale dlouho neužil
Foto: město Louny
Louny

Louny - Do obchodu Billa na Komenského náměstí se vydal mladík v šedé mikině, oranžových kraťasech a bílých botách s batohem 29. srpna ve večerních hodinách. Nakupovat ale nešel. Podle ostrahy, která kontaktovala linku 156, si do batohu schoval zboží nezjištěné hodnoty a poté utekl.


„Přivolaná hlídka městské polici dorazila na místo do tří minut a za pomoci operačního střediska a kamerového systému bylo zjištěno, jakým směrem pachatel utíkal. Díky tomu ho velmi rychle dopadla v ulici Českých Bratří,“ uvedl místostarosta pro bezpečnost, pověřený vedením Městské policie Louny Pavel Csonka.


Batoh u sebe mladík sice neměl, popisu však odpovídal. Hlídka MP se s ním vrátila do obchodu, kde byl ostrahou označen jako pachatel krádeže. Na místo byla tedy přivolána Policie ČR, která si věc převzala k šetření.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru