FOTO: Práce na D7 pokračují. Silničáři aktuálně pokládají asfaltové vrstvy
Foto: ŘSD Ústeckého kraje
Louny

Lounsko - Na stavbě dálničního úseku D7 u Loun o délce 6,1 km aktuálně probíhají práce po celé délce trasy. V těchto dnech se pracuje například na pokládce mechanicky zpevněného kameniva, štěrkodrti, pokládce asfaltových vrstev a provedení konstrukčních vrstev komunikace.

"Na trase se nacházejí čtyři mostní objekty, na nichž nyní probíhají izolační nátěry, vázání výztuže říms na vnějších křídlech, bednění vnitřních říms a začišťování spodní stavby," uvádí Ředitelství silnic a dálnic.

0408silnice2

Foto: ŘSD Ústeckého kraje

Na stavbě se z mechanizace nyní pohybují například autogrejdry, smykové nakladače, válce, finišery i otočné kolové bagry a traktobagry.

0408silnice4

Foto: ŘSD Ústeckého kraje

Zprovoznění podle harmongramu prací stavby předpokládáme v září 2023. Zhotovitelem stavby je společnost Eurovia CS, a.s. a Herkul a.s.

0408silnice3

Foto: ŘSD Ústeckého kraje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru