Jezero Most bude mít nový navigační systém. Hlavním cílem je sjednocení informací a lepší orientace
Jezero Most. Ilustrační foto
Louny

Most - Na jezeře Most vznikne nový navigační systém. Za cíl si město klade sjednotit informace a poskytnout lepší orientaci návštěvníkům jezera.

S výjimkou naučných stezek na jezeru žádné stávající informační mapy, ani prvky informačního systému, nejsou. Po obvodu jezera Most je pouze značení cyklostezek. V rámci této zakázky bude realizován standardní navigační/informační systém celé lokality s navigací na její hlavní cíle a hlavní body v okolí lokality či ve městě.

Stavba bude zahájena v září letošního roku a potrvá zhruba do prosince. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 1,3 milionu Kč bez DPH.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru