Tajemnice Městského úřadu v Lounech rezignovala
Ing. Renáta Čapková (uprostřed) v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR převzala v březnu diplom a bronzový certifikát v kategorii vzdělaný úřad. Foto: MÚ Louny
Louny

Louny - Po 20 letech v čele Městského úřadu v Lounech rezignovala tajemnice Renáta Čapková. Své rozhodnutí oznámila v pondělí na jednání zastupitelstva.

„Dne 19. 4. 1990 před téměř 33 lety jsem nastoupila na Městský úřad v Lounech na sekretariát starosty. A 1. 12. 2022 to bylo 20 let, co jsem začala vykonávat funkci tajemnice Městské úřadu Louny. Dnes je to mé 131. a poslední jednání Zastupitelstva města Louny ve funkci tajemnice Městského úřadu Louny,“ uvedla svůj proslov tajemnice Renáta Čapková.

„Ráda bych vás informovala, že jsem dnes podala výpověď z pracovního poměru a současně se vzdala funkce tajemnice Městského úřadu Louny k 31. 5. 2023. Rozhodnutí skončit na pozici tajemnice a tím úplně odejít z úřadu, kde jsem strávila víc jak polovinu svého života, nebylo vůbec jednoduché. Přišla ale doba, kdy bych ono místo na kapitánském můstku ráda předala někomu, kdo přinese do fungování úřadu nové nápady a bude je realizovat stejně, jako jsem se snažila doposud já ve prospěch tohoto města a jeho občanů,“ prohlásila v rezignačním projevu.

Čapková poděkovala starostům a místostarostům, během jejichž funkčního období byla v čele úřadu. Poděkovala i vedoucím odborů a úředníkům. „Chci z celého srdce poděkovat i všem ostatním zaměstnancům městského úřadu, protože bez nich by to nešlo, oni jsou základním kamenem, na kterém je úřad postaven,“ uzavřela svůj proslov.

Důstojně se s dlouholetou vrcholnou úřednicí rozloučilo vedení města i zastupitelé a přítomná veřejnost. „Chtěl bych velmi poděkovat za práci, kterou jste odvedla v posledních letech. Já osobně z rozhodnutí nemám radost. Slibuji ale, že budeme hledat minimálně stejně dobrého tajemníka,“ řekl starosta Loun Milan Rychtařík.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru